14 oktober 2024

Update wegomleiding Oude Maaspad Noord

In het kader van de bouwwerkzaamheden aan het Porthos-netwerk realiseren we diverse omleidingsroutes. Zo is vanaf maandag 14 oktober tot en met zondag 3 november het Oude Maaspad Noord afgesloten. Houd rekening met langere aanrijtijden en oponthoud.

Bereikbaarheid
Verkeer vanuit Rotterdam richting de Plaatweg wordt omgeleid via de op- en afrit van de A15 bij de Welplaatweg en vervolgens de Hartelbrug richting Spijkenisse/Hoogvliet. Hier keert het verkeer op de rotonde richting Rotterdam/Maasvlakte om vervolgens over de Hartelbrug terug te rijdenen rechtsaf te slaan naar de Plaatweg.

Verkeer vanaf de Plaatweg richting Rozenburg rijdt richting Hoogvliet, keert op de kruising Aveling, volgt de borden richting Spijkenisse-Europoort over de Botlekbrug en vervolgt daarna de A15 richting Rozenburg.

Verkeer vanaf de Oude Maasweg richting Rotterdam rijdt via Botlekweg en Welplaatweg naar opritĀ  15 van de A15 richting Rotterdam. Fietsers worden langs ons werkgebied geleid.

Impact van de werkzaamheden
Om de hinder voor u te minimaliseren, stemmen wij onze planning af met andere partijen die in het havengebied aan het werk zijn. Zo werken Porthos en Waterstofnetwerk Rotterdam (WNR) opeenvolgend tijdens de genoemde afsluitingen.

Informatie en contact
Heeft u vragen over deze wegomleiding? Stuur een mail aan info@porthosCO2.nl. Vermeld u uw telefoonnummer, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.